Avfallstaxi - bedre for deg og bedre for miljøet

Avfall kommer i mange ulike varianter. Felles for dem alle er at det er noe du ikke skal ha stående i huset, garasjen, boden, hagen eller på andre steder. Når vi har avfall som ikke går rett i restavfall eller pappen utenfor er det lett å sette det litt bort. Dette er derimot en uting, og dersom du ikke klarer å finne tid til å reise til gjenvinningsstasjon kan avfallstaxi være løsningen! 

Vi henter avfall av alle typer, sorterer og frakter til miljøstasjon.

Bruk avfallstaxi om du ikke kan frakte avfallet selv

Synes du det er vanskelig å finne tid til å frakte vekk avfall som må til miljøstasjonen? Vi står klare til å hjelpe deg med å hente og frakte avfallet. 

Avfallstaxi – Godt for miljøet 

Riktig håndtering av avfall har en stor betydning for miljøet. De fleste materialer kan gjenvinnes og da er det også viktig at vi passer på å levere inn til gjenbruk. Spesielt med metall og glass er det ekstremt mange muligheter for gjenvinning. Riktig avfallshåndtering reduserer CO2 utslippet betydelig og spiller en stor rolle for å ta vare på våre ressurser. Bare se på disse faktaene:

  • For hvert tonn med metall som gjenvinnes sparer vi 1 tonn med karbondioksidutslipp
  • Glass som gjenvinnes reduserer C02 utslipp fra produksjonen med 41%
  • 85% av gamle biler er mulig å gjenvinne
  • Søppel som ikke kan gjenvinnes benyttes til energiutnyttelse
  • Dette er bare noen av de mange fordelene som kommer av å levere inn avfall til gjenvinning. 

I tillegg er det en rekke fordeler for deg som forbruker. 

Fordeler med å bruke avfallstaxi

Du blir kvitt søppel som tar opp plass

Du slipper lukt eller lekkasjer fra søppel som står fritt

Du blir kvitt søppelet raskt og enkelt

Du trenger ikke lage plass til en container

Du slipper å reise til miljøstasjon selv

Vi stiller med avfallstaxi døgnet rundt! Har du noe avfall du trenger å bli kvitt midt på natta er det derfor bare å ta kontakt!

Hvordan bestille avfallstaxi? 

Vi ønsker å gjøre det så lett som mulig for deg å bli kvitt uønsket avfall. Av den grunn tilbyr vi døgnåpen avfallstaxi. Fortell oss, når og hvor du ønsker at søppelet skal bli hentet, så fikser vi resten. Du kan enkelt bestille avfallstaxi ved å ta kontakt med oss på:

+47 463 84 462

post@soppeltaxitransport.no

NB: Nattarbeid mellom 21 og 06 kommer med et tilleggsgebyr.

Bestill avfallstaxi 

Ved å benytte deg av avfallstaxi kan du sikre en rask, enkel og miljøvennlig avfallshåndtering samtidig som du frigjør plass i hjemmet ditt. Gjennom korrekt avfallssortering og levering til gjenbruk og gjenvinning bidrar du til å redusere CO2-utslipp og ta vare på våre verdifulle ressurser. Ta kontakt med avfallstaxiselskapet i dag for å dra nytte av disse fordelene og få avfallet ditt håndtert på en effektiv måte.