Flyttetransport

Vi kjører ditt flyttelass dit du vil. Du behøver ikke å skulle flytte bolig for å benytte deg av våre transporttjenester. Vi kan også hjelpe deg med transport av enkeltobjekter og gjenstander som trenger å forflyttes til en annen lokasjon.

Bedriftsflytting

Blir det ofte surr med logistikken rundt flytting? Vi i Søppeltaxi og transport har lang erfaring med pakking og transportering av eiendeler og tilbyr i dag komplette løsninger for både små og store bedrifter.

Vi tilbyr også flyttetjenester til bedrifter som er i prosessen med flytte lokaler eller omorganisere eksisterende lokaler. Flytting av bedriftens inventar kan være både vanskelig og tidkrevende. Gjennom å benytte oss vil du kunne spare både tid og penger under flytteprosessen.

Søppeltaxi og Transport AS jobber hovedsakelig i Oslo og omegn, men vi kan også kjøre flyttelasset ditt til andre deler av landet.

Langdistanseflytting

Er du stresset for å skulle flytte til et sted langt unna? Langdistandeflytting kan være krevende, men det trenger ikke være det. Bruker du oss er vi med deg hele veien –  fra nedpakkingen av hjemmet til utpakking i det nye.

Vi sørger for at gjenstandene dine kommer seg trygt fra A til B, og bistår der du ønsker. Vi kan pakke ned, transportere, pakke ut, montere på plass møbler, bistå med utvask og også hjelpe deg med mellomlagring om ikke alt er klart til å flyttes rett inn i den nye boligen med en gang.

Flytting for eldre

Med mye frem og tilbake, tunge løft og muligens trapper som skal bestiges, forstår vi at flytting kan være ekstra utfordrende for eldre. Derfor tilbyr vi spesialhjelp som gjør det enklere for deg som ikke har evnen til å skulle utføre flyttejobb på egenhånd.

Vi tar oss av alle de tunge løftene og hjelper deg gjennom hele prosessen. Du velger selv hvor mye hjelp du ønsker. Vi er her når du trenger oss.

Tilleggstjenester

Oppbevaring

Kanskje skal du ikke flytte inn i ny bolig med en gang? Da må jo tingene oppbevares et sted. Andre ganger er det kanskje ikke snakk om flytting i det hele tatt, men renovering eller en intern opprydding. Igjen, hvor skal tingene i mellomtiden?

Mellomlagring

Skulle det være slik at din nye bolig ikke er klar for innflytting med en gang kan vi også hjelpe deg med lagring av eiendelene frem til alt er klart. Vi legger dermed til mellomlagring i tilbudet. Flyttelasset ditt vil da enten bli lagret i vårt varehus eller hos en annen som tilbyr lagring. Prisen for mellomlagring blir satt ut i fra hvor lenge du trenger å lagre flyttelasset og hvor mye lagerplass du har behov for.

Uansett hva du trenger å lagre, er vi her for å hjelpe. Vi henter, oppbevarer og leverer tilbake tingene dine når du ønsker, i like god stand som da du ga det fra deg.

Utvask

Til tross for at du kanskje skulle ønske det ikke var tilfelle, så blir det også mye opprydding i forbindelse med flytting. Ettersom en flyttevask ofte krever litt ekstra, kan det også fort ta litt tid å få det unnagjort på egenhånd. De fleste flyttebyråer tilbyr i dag å ta flyttevasken for deg slik at du kan bruke tid og energi på alt annet. Under flyttevasken gjøres det en grundig rengjøring av boligen slik at du kan være sikker på at de eller den som tar over boligen er fornøyd med utvasken.

Det vil også være viktig å rengjøre boligen for å kunne få tilbake depositum eller unngå ekstra kostnader ved overlevering av bolig.

Gjennom samarbeid med erfarne renholder kan vi også ordne med flyttevasken for deg.

Pris

Kr
1500,- per time
  • Befaring, sortering, bortkjøring av avfall
  • Alt er inkludert i pris
Hvitevarer
  • Oppvaskmaskin kr 600,-
  • Vaskemaskin kr 800,-
  • Kjøleskap kr 1000,-
Kr 200,- tillegg ved arbeid mellom klokken 21:00 og klokken 06:00.
Ved spesielle oppdrag utover prisliste ta direkte kontakt.
Isaac

"Flinke karer som utførte jobben på null komma niks. Anbefales!"

Anders

"De stilte opp på kort varsel og var hyggelige og effektive. Prisen var også rimelig."

Frank

"Det tok ikke lang tid fra første kommunikasjon til de var på stedet. De gjorde jobben på en meget rask og profesjonell måte. Har ingen problemer med å anbefale Khelcom til alle."

Sam

"Jobben ble utført på topp nivå. Var veldig gunstig med pris, sammen lignet med andre. Kommunikasjonen var også på plass, noe som er viktig. Tusen takk for utført arbeid, anbefaler dem på det sterkeste!"