Hvorfor bruke søppeltaxi?

Fordeler med å benytte søppeltaxi

Bruk tiden på det du vil

Synes du det er kjedelig å måtte rydde, sortere og kjøre til gjenvinningsstasjonen for å kaste søppel og skrot? Nettopp dette slipper du om du lar oss ta jobben. Alt vi trenger er adgang til avfallet, så kjører vi det av gårde å kaster det der det skal. Med andre ord har du mer tid som du kan bruke på akkurat det du vil!

Slipp kø og søppel i bilen

Se for deg dette: onsdags ettermiddag, du er på vei ut til miljøstasjonen og tenker at dette blir en rask og grei tur, men så.. Kø, kø og mer kø. Når du kommer hjem oppdager du at søppelet har laget merker og skitnet til bilen.. Da var det bare å finne frem vaske utstyret. Eller, du kan bruke oss, så slipper du noe som helst av dette!

Enkelt og greit

Søppeltaxi lar deg fjerne søppelet på enkelt vis! Etter avtale kommer vi med en varebil som kan plasseres så nærme avfallet som mulig. Hvis du skal ha en Container krever dette alltid stor plass i tillegg til at en lastebil må komme å plasserer den. Det betyr kostnader knyttet til leie av containeren hvorav det også kan innebære at du må søke om tillatelse for å ha den stående. Ved å velge søppeltaxi vil vår varebil kun ta opp plass når vi er på plass for å hente avfallet.

Seriøs søppeltaxi

Vi er nøye med å forholde oss til alle regler og lover innen søppelhåndtering. Bruker du oss kan du være trygg på at ditt avfall havner på rett sted.

Søppeltaxi i Oslo henter og disponerer alt av ikke farlig avfall.

Har du noe avfall du vil bli kvitt? Ta kontakt i dag og få ryddet det vekk på null komma niks!