Bortkjøring av søppel

Foruten restavfallet og matbosset du må gå til søpla med fra tid til annen, er du skyldig i å la avfall fra flytting, byggeprosjekter, oppussing eller andre situasjoner bli liggende litt for lenge?

Vi rydder og fjerner alt av ikke-farlig søppel så du slipper! Om du så er en privatperson eller bedrift som trenger å bli kvitt noe søppel, vi tar det for deg.

Er det noe søppel du ikke ønsker å levere selv? Ta kontakt med oss!

Vi henter og kjører overalt i Oslo og omeg og tar med oss ditt avfall til riktig avfallshåndtering.

Privatpersoner

Kvier du deg for å gå i garasjen på grunn av alt skrotet du egentlig skulle vært kvitt? Står det sekker med avfall i gangen du ikke får deg selv til gå til miljøstasjon med?

La oss hjelpe! Vi fjerner nærmest alt du måtte ha liggende i hjemmet, skuret, garasjen, på loftet, nede i boden eller ute i hagen som du ikke vil ha der. Vi kan også hjelpe deg å sortere avfallet om det ikke er gjort på forhånd.

Nyt en umiddelbar bedre samvittighet for å ha blitt kvitt avfallet – Ta kontakt med oss her.

Bedrifter

Begynner det å hope seg opp med ting som egentlig for lengst skulle vært kastet? Eller har du kanskje nylig gjort endringer og står nå med en haug av ekstra materiell som du ikke trenger?

Vi i søppeltaxi og transport henter alt av søppel hos bedrifter. Vi tar med oss de gamle kontormøblene, emballasjer, ukurante lagervarer, elektronisk utstyr og hva enn annet av ikke farlig-avfall du trenger å bli kvitt!

Ikke la det bli liggende lenger enn nødvendig, bestill søppelhenting fra oss i dag!

Pris

Kr
450,- per m³
  • Befaring, sortering, kjøring
  • Alt er inkludert i pris
Hvitevarer
  • Oppvaskmaskin kr 600,-
  • Vaskemaskin kr 800,-
  • Kjøleskap kr 1000,-
Kr 200,- tillegg ved arbeid mellom klokken 21:00 og klokken 06:00.
Ved spesielle oppdrag utover prisliste ta direkte kontakt.
Isaac

"Flinke karer som utførte jobben på null komma niks. Anbefales!"

Anders

"De stilte opp på kort varsel og var hyggelige og effektive. Prisen var også rimelig."

Frank

"Det tok ikke lang tid fra første kommunikasjon til de var på stedet. De gjorde jobben på en meget rask og profesjonell måte. Har ingen problemer med å anbefale Khelcom til alle."

Sam

"Jobben ble utført på topp nivå. Var veldig gunstig med pris, sammen lignet med andre. Kommunikasjonen var også på plass, noe som er viktig. Tusen takk for utført arbeid, anbefaler dem på det sterkeste!"