Behov for søppelhenting i Oslo?

Leter du etter søppelhenting i Oslo? Renovasjons og gjenvinningsetaten henter ditt dagligdagse søppel som du sorterer i grønne, lilla og vanlige poser. Men noen ganger hender det at søpla vi sitter med ikke kan legges i hverken lilla, grønn eller vanlige matposer. Da må søppelet leveres til gjenvinningsstasjon, noe som kan være et tiltak flere legger litt på vent. Om du har søppel liggende som du trenger å få fjernet, kan vi hjelpe deg. Vi stiller opp med transport og bortkjøring av søppel til gjenvinningsstasjon slik at du slipper.

Hva slags søppel kan vi hente i Oslo?

Vi kan hente og levere søppel av omtrent alle slag. Nedenfor ser du en oversikt over hva slags søppel vi kan hjelpe deg å fjerne.

Blandet avfall

Vi henter alt av blandet avfall som ikke går i vanlig restavfall. Denne formen for søppel er ikke lett å gjenvinne og blir derfor sendt videre for energiproduksjon.

Emballasje

Etter nye varer har ankommet betyr det også at det kan bli liggende igjen pakningsmateriell, emballasjer og lignende. For emballasje som ikke går rett i plastsøpla under vasken kan vi hjelpe deg å frakte det til gjenvinningsstasjon hvor det som regel sorteres som plast, isopor eller papp.

Metaller

Metaller egner seg svært godt for gjenvinning. Ved henting av denne type søppel vil vi sortere ut de ulike formene for metall dersom det er noen og deretter levere det til rett plass på gjenvinningsstasjon.

Byggavfall

Har du pusset opp? Vi kan hente søppelet! Etter renoveringsarbeidet er utført blir det ofte liggende rester fra trevirke, lettvegger, isolasjon, stein, fliser, grus og stein. Dette er sjeldent noe du ønsker å ha liggende. Bestill derfor søppelhenting i Oslo så blir det borte på null komma niks.

Glass

Større glassdeler som ikke kan puttes i glass og metallboksene ute på gaten må også bli gjenvunnet. Vi kan hente både vinduer, bord, glassplater og andre gjenstander i glass som må på gjenvinningsstasjon. Glass er et av de materialene som kan utvinnes i det uendelige, og derfor er det svært viktig å bestille søppelhenting om du ikke ønsker å ta det selv. Faktisk vil produksjon av nytt glass ved bruk av brukt glass gi så mye som 41% mindre CO2 utslipp!

Møbler

Har du noen møbler du ikke får solgt på finn som rett og slett må i søpla? Snakk med oss! Vi henter møbler så du kan få plass til nye!

Tekstiler

Vi henter og kaster alt av klær, gardiner, senger og madrasser.

Bildeler

Bildeler som dekk, felger, fronfangere og paneler er alle deler som kan gjenvinnes! Vi henter og sortere bildeler slik at de leveres til rett sted og kan få et nytt liv!

Hageavfall

Ved hagearbeid blir det ofte samlet opp store mengder med grener, hekk, jord, kompost, planter. Om du mangler henger eller ikke ønsker å ta deg bryet med å kjøre ut til miljøstasjon kan søppelhenting fra oss være det perfekte alternativ for deg!

Dødsbo

Om du synes det er tungt å skulle rydde ut av en dødsbo på egenhånd kan vi bistå deg. Vi kan både frakte gjenstander til et lager for videre oppbevaring eller til gjenvinningsstasjon og søppelhåntering.

Farlig avfall og diverse

Lyspærer, maling, spraybokser, lysstoffrør og andre objekter som skal kastes separert.

Dette er en gruppe med ulikt avfall som må håndteres rett ettersom det kan skade lokalmiljøet om de ikke blir kastet på rett sted.

Hvitevarer

Har kjøleskapet eller komfyren takket for seg? Vi kan hente elektronisk søppel. Dette er avfall som er svært viktig at ikke blir kastet i vanlig restavfall. Vi henter alt fra tv, lyspærer, stavmiksere, ledninger, mikrobølgeovner og mer til småelektronikk.

Så, har du noe søppel du trenger å få hentet i Oslo eller i nærheten? Som du nettopp har lest kan vi hente det meste av søppel! Ta kontakt med oss i dag for hjelp til søppelhenting!

Hvorfor bestille henting av søppel fra oss?

Det er ganske utrolig hvor mye vi kan få plass til i varebilene. Bestiller du henting av søppel med taxi, slipper du styret med å bestille container og å få denne plassert. I motsetning til en container som kanskje også blir stående i noen dager før den hentes, kjører vi avgårde med en gang. Søppeltaxien kjører så nært avfallet som mulig. Med mindre avfallet skal hentes inne på privat eiendom trenger du heller ikke være til stede når vi henter søppelet.

Søppeltaxi har utarbeidet gode rutiner for en rask og smidig prosess. Er det et stort lass med avfall, vil en befaring gjøre prosessen enda lettere, men det er absolutt ikke nødvendig om du er i et hastverk! Vi stiller uansett med konkurransedyktige priser, inkludert befaring og sortering.

Søppelhenting i Oslo når du trenger det

Vi henter søppel 24/7. Spesielt i en travel hverdag kan det være ekstra betryggende å vite at du ikke behøver å forholde deg til faste hentetider.

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss når og hvor du ønsker at vi skal hente søppelet.

Så, har du noe søppel du trenger å få hentet i Oslo eller i nærheten? Som du nettopp har lest kan vi hente det meste av søppel! Ta kontakt med oss i dag for hjelp til søppelhenting!