Bli kvitt byggavfall med en gang

Byggavfall for bedrifter i Oslo

Driver du et byggefirma eller står du som håndverker for et mindre prosjekt? Er det en ting som går igjen av klager for entreprenørfirmaer så er det at håndverkerne ikke har ryddet etter seg. Dersom du kunne trengt litt hjelp med avfallshåndtering på byggeplassen kan vi hjelpe! Vi har avfallstaxi som kan ta med seg alt fra treverk, stein, fliser, elektronikk, hvitevarer, glass, tekstiler og mer.

I tillegg til at avfall skal fjernes fra en byggeplass når prosjektet er ferdig vil det også være smart å kjøre bort avfall jevnlig. Dette bidrar til å holde arbeidsplassen mer ryddig samtidig som det blir mindre objekter som står i veien for arbeidet, noe som også reduserer risikoen for ulykker.

Vi kan hente opptil store mengder med byggavfall i Oslo og nærliggende områder. Om du er usikker på om vi kan hjelpe deg er det bare å ta kontakt, vi svarer i løpet av kort tid!

Byggavfall for privatpersoner i Oslo

Er du i ferd med å rive trappa eller legger du nye fliser på kjøkkenet på egenhånd? Alt søppelet som samler seg opp fra slike prosjekter vil som regel måtte fraktes til gjenvinningsstasjon. Om du ikke ønsker å måtte gjøre dette selv, kan vi hente og levere søppelet til gjenvinningsstasjon for deg.

Når det er liten plass å jobbe på vil avfallshenting være til stor hjelp. Spesielt i små leiligheter hvor det er begrenset med hvor du kan gjøre av avfallet, vil det beste være å få byggavfallet vekk fra byggeplassen så fort som mulig.

Gjør det lettere for deg selv ved å la oss kaste byggavfallet

Når du bruker oss til å håndtere byggavfall slipper du å måtte håndtere store materialer. F. eks kan vi frakte av gårde lange planker, store benkeplater og annet uten problem. Å gjøre dette selv betyr ofte at avfallet må kuttes ned eller gjennomgå noe annen form for bearbeiding for å kunne frakte det videre.

Hvis du ønsker at prosessen skal gå så effektivt som mulig vil det beste være at du legger mindre avfall i poser slik at vi bare kan lempe det over i bilen.

Rimelig og effektivt

Sett opp mot container er det mye penger å spare på å la oss kjøre bort byggavfallet. Container er både dyrt og krever plass, i tillegg kan det bli overfylt og lagt feil ting i containeren. Søppeltransport er derimot både effektivt og rimelig for deg som trenger å bli kvitt både små og store mengder med byggavfall.

Dersom avfallet befinner deg utendørs trenger vi bare å vite hvor vi skal hente fra og tar deretter av oss resten uten at du trenger å være tilstede.

Vi stiller opp for alle som trenger det i Oslo og nærliggende områder. Det spiller ingen rolle om du kun har en eske med byggavfall eller en hel hage som er fylt opp – Vi henter det.