Bor du i Oslo og trenger transportfirma?

Trenger du å flytte noe fra A til B? Vi kan hjelpe deg med transport av både eiendeler og avfall!

Trygg levering

Det er aldri ønskelig at ting skal bli ødelagt under transport. Bruker du oss kan du være sikker på at gjenstandene dine fraktes trygt av gårde til anvist plass. Vi har utarbeidet gode rutiner for transport av gjenstander av ulike slag. Om ønskelig kan vi også være behjelpelige med nedpakking av tingene dine.

Transportfirma som vet hva det vil si med smart innlasting

Som transportfirma er vi godt vant med å frakte litt av hvert. Når vi laster inn eiendelene dine utnytter vi plassen på beste vis slik at du kan få med mest mulig i et flyttelass. God stabling og rekkefølge på eiendelene gjør også prosessen smidigere når eiendelene skal lastes av transportbilen.

Hvorfor benytte vårt transportfirma i Oslo?

Oslo er en by der det stadig skjer noe, det er heller ikke uvanlig at det er omkjøringer og avstengte områder som følge av veiarbeid. Vi kjenner til utallige kjøreruter og gjør vårt ytterste for å frakte tingene dine raskest mulig dit det skal. 

Vi kan også frakte eiendeler og gods ut av byen.

Vi tilbyr transporttjenester til både private og bedrifter, enten det er et flyttelass eller annet gods du trenger fraktet til et annet sted – vi står klare til å hjelpe deg.

For oss er det viktig at du som kunde får den servicen du forventer. Vi strekker oss langt for at du blir fornøyd med våre tjenester. Vi har et stort fokus på presist oppmøte og stiller alltid med konkurransedyktige priser.

Transportfirma for både private og bedrifter

Har du behov for transporttjenester i forbindelse med jobb? Vi bistår også bedrifter med transport av flyttelass og avfall. Som budbil kan vi også transportere mindre varer fra en avdeling til en annen ved behov.

Ved behov for et transportfirma til private oppdrag kan vi også hjelpe! Vi frakter det du trenger dit du vil ha det fraktet. Vi kan også frakte varer, eiendeler, avfall og mer over lange distanser.

Vi kan ta på oss kjøreoppdrag i hele Oslo både for frakt av gjenstander og avfall!