Hva er prisen for søppeltaxi?

Mange tror ofte det er dyrt å benytte seg av søppeltaxi. Sett opp mot bruk av container er derimot søppeltaxi et mye rimeligere alternativ samtidig som det fjerner avfallet med en gang!

Pris for søppeltaxi

Vår fastpris for søppeltaxi er 450,- per m3. I noen tilfeller kan det være behov for andre tjenester som strekker seg utover hva som er inkludert i prisen.

Nedenfor kan du se hvilke tilleggstjenester som har en innvirkning på prisen for søppeltaxi:

Farlig avfall

Farlig avfall omfatter avfall som kan føre til betydelige miljøskader eller skader på mennesker og dyr. Ettersom disse krever ekstra behandling før det kan gjenvinnes, tar miljøstasjoner mer for å levere dette. Farlig avfall medfører dermed en tilleggspris ettersom det er dyrere å levere til gjenvinningsstasjonene.

Arbeid mellom 21 og 06

Våre søppeltaxi tjenester er døgnåpne. Vi kan dermed hente søppel midt på natta om det skulle være behov for det. Nattarbeid utføres med et tillegg på 200 kr.

Prisen for søppeltaxi inkluderer befaring, sortering og kjøring

Du skal ikke føle deg forvirret eller lurt over prisen når du bestiller søppeltaxi. I prisen per m3 får du hos oss alltid inkludert bil for bortkjøring, to stk til å håndtere avfallet + bompenger frem til gjenvinningsstasjon.

Spar både tid og penger på ved å bruke søppeltaxi

Som forbruker kan du spare mye penger på søppeltaxi dersom du har mye avfall som skal leveres. Prisene for levering av avfall varierer i stor grad, men ved bruk av søppeltaxi trenger du ikke tenke på dette (foruten farlig avfall). Som en ekstra bonus sparer du også tid på å måtte kjøre til miljøstasjon selv for ikke å snakke om bompenger og bensin. Legger du avfallet som skal hentes klart på en anvist og tilgjengelig plass trenger du heller ikke være tilstede  når vi henter søpla, og kan dermed bruke tiden din på noe annet.

Lett å beregne totalpris for søppeltaxi

Ved å ha en fast pris å forholde deg til ved søppeltaxi blir det også enklere å beregne hvor mye oppdraget ditt vil koste. Husk at farlig avfall slik som maling koster ekstra å levere til miljøstasjon og vil derfor medføre en tilleggspris på søppeltaxi.