Ser du etter flyttebyrå i Oslo?

Ser du etter flyttebyrå i Oslo?  

Vi er like mye et flyttebyrå for deg som er student som for deg som har bodd i leiligheten i over 10 år og er nå på vei ut samt for deg som befinner deg et sted i midten. 

Flytting kan være stressende, spesielt om du ikke selv har midlene som trengs for en smidig flytteprosess. Alt fra bæring, transport og pakking kan fort bli overveldende. Heldigvis trenger du ikke å måtte håndtere dette på egen hånd om du ikke ønsker det. Ved bruk av profesjonelle flyttebyråer, trenger du ikke løfte en finger.

Vi stiller med flyttetjenester for hele Oslo og nærliggende områder. Fortell oss gjerne hva du ønsker hjelp med!

Vi hjelper deg med flyttingen fra A-Å

Som flyttebyrå kan vi hjelpe deg gjennom hele flytteprosessen. Dersom ønskelig kan vi stille opp helt fra start med nedpakking av eiendelene dine. Når flyttelasset står klart kan vi transportere det videre til ny bolig eller frakte det til våre lagre for midlertidig oppbevaring. Vel fremme ved det nye stedet kan vi også hjelpe deg med utpakking av eskene samt montering av møbler. Våre tjenester inkluderer:

  • Flytting av kontorlokaler
  • Flytting til ny bolig
  • Rydding av dødsbo
  • Nedpakking 
  • Mellomlagring 
  • Transport av flyttelass
  • Flytting langdistanse

Flyttebyrå hjelper deg med utvask

Når du skal flytte vil det også være viktig å gjennomføre en grundig utvask. Dersom du synes dette er strev å skulle gjøre selv, kan vi som flyttebyrå også tilby dette. Bruker du et profesjonelt flyttebyrå kan du være sikker på at det ikke blir noe omvask. Vi vet hvordan det skal vaskes i alle kriker og kroker.

Hva med langdistanse flytting?

Å flytte langt av gårde kan fort bli et vanskelig prosjekt å få til på egen hånd, spesielt om du må reise flere turer med flyttelasset. Da kan det fort være mer effektivt å benytte deg av et flyttebyrå. Bruker du et flyttebyrå blir lasten godt sikret under transport og kommer trygt frem. Alt du trenger å tenke på er å komme deg til leveringsadressen for å ta i mot eiendelene.

Vi er godt kjent med forarbeidet som kreves for langdistanse flytting og hjelper deg å tilrettelegge for en effektiv flytteprosess fra A-Å. Etter å ha jobbet med flyttetransport i mange år har vi også kunnskap rundt hvilke utfordringer som kan oppstå og tar forbehold om disse under planleggingen.

Hvem burde bruke flyttebyrå?

Dersom du har mye flyttelass og liten plass eller ikke har tilgang på flyttebil, vil et flyttebyrå kunne spare deg for mye tid og krefter. Med et budsjett som tillater det, vil bruk av et flyttebyrå være det beste alternativet. Som flyttebyrå kan vi hjelpe med mye. Først og fremst er vi her for å hjelpe deg å flytte gjenstandene dine fra nåværende bolig og til den nye, men vi kan også bistå med tilleggstjenester som søppeltransport, utvask, lagring, bortkjøring, bæring, montering og demontering av møbler.

Kom i kontakt med vårt flyttebyrå i Oslo

Om du ønsker at vi skal hjelpe deg med flyttingen, er bare å kontakt oss på:

+47 463 84 462

post@soppeltaxitransport.no