Trenger du søppeltaxi i Oslo?

Befinner du deg i Oslo og har nylig hatt en liten opprydning eller står du med gjenstander, rusk og rask du ikke vet hvor du skal kaste? Søppeltaxi tar søpla for deg og hjelper deg med søppeltømming til rett sted.

Søppeltaxi kan brukes til det meste. Vi i søppeltaxi kan kaste møbler i Oslo, elektriske varer, tekstiler, treverk, glass og alt du måtte trenge.

Ikke registrert hos miljøstasjon for søppeltømming? Null problem

Søppeltømming i Oslo kommune krever at du er registrert for gjenvinning. Lar du oss hente søpla for deg, slipper du både å bruke opp poengene dine samt bruke tid på å kjøre ut til gjenvinningsstasjon. Spesielt om du ikke har en bil, kan du yte godt av at vi tar oss av søppeltømmingen.

Vi tar oss av hele jobben og sørger for at ditt søppel blir håndtert på riktig måte.

Søppeltaxi for både private og bedrifter

Som søppeltaxi i Oslo er vi behjelpelige for både privatpersoner og bedrifter. Vi kan stille opp når kontorlokalene skal flyttes ut av, under oppussing, ta med oss hageavfall, hjelpe deg å rydde ut av garasjen eller boden, kaste søppel fra loftet, ta med oss gamle hvitevarer og ja, når enn du trenger å få fjernet noe søppel. Som søppeltaxi i Oslo står vi klare til å hjelpe med både store og mindre lass! 

Vi stiller opp 24/7. Det betyr at skulle du av en eller annen grunn få et akutt behov for å kvitte deg med en gammel sofa eller annet kl 03:47 på natta, så kommer vi!

Søppeltaxi som et rimeligere alternativ

Å bruke en søppeltaxi i Oslo er både rimeligere og mer effektivt enn mange andre alternativer. Vi har alternativ 1 som er å ta det selv, men hvis vi skal være ærlige med oss selv, hvor lang tid tar det før det blir tatt da? Et annet alternativ er å hive ting i en container, men dette krever både at containeren får plass samt at det fort kan bli dyrt å få fraktet en container dit du trenger det. Bruker du søppeltaxi kjører vi så nærme vi kommer og tar med oss søpla di med en gang! Dette tillater oss også å være raske. Jo nærmere vi kan parkere jo raskere kan vi få fraktet søppelet av gårde.

Ikke la det ligge - Bestill søppeltaxi i Oslo

Det er mye lurere å bare bli kvitt søpla enn å la den ligge. Før du vet ordet av det skal du ha besøk, og den søpla du lovet deg selv å bli kvitt for 4 uker siden, den står der fortsatt. Hvor går den så? Kanskje i et skap, eller boden, garasjen, terrassen? Og så blir den glemt, eller? Vi liker kanskje å tenke at vi er gode på å gjøre det som må gjøres, men altfor ofte er vi klassiske prokrastinerere og glemmer det til slutt. Bestiller du søppeltaxi med en gang søppelet er på plass blir også problemet tatt hånd om med en gang!

Hva tenker du? Har du noe søppel du har hatt liggende litt for lenge, eller vet du at det nærmer seg en opprydning prosess?

Ta kontakt med oss! Vi tar oss av søppeltømming så du slipper. Vi stiller med søppeltaxi i hele Oslo og nærliggende områder!